Opleidingslocaties


NIBAA Institute bied haar opleidingen aan op inspirerende toplocaties in Nederland. Hieronder staan de door NIBAA gebruikte locaties weergegeven. Op alle locaties is er een restaurant aanwezig, is ruime parkeermogelijkheid, zijn er sfeervolle collegezalen en zijn de locaties prima te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. 


Carlton President Utrecht

Afbeeldingsresultaat voor carlton president

Het Carlton President ligt in het hart van Nederland (Utrecht) op een zichtbare en voor iedereen gemakkelijk te bereiken locatie langs de A2 ter hoogte van de afslag Noord-ring Utrecht, aan de groenstrook van bedrijventerrein ‘Lage Weide’.


Hotel Novotel Rotterdam

Afbeeldingsresultaat voor novotel rotterdam

Het Novotel ligt in Kralingen Rotterdam; een zaken- en gezinsvriendelijk hotel gelegen op Business Park Brainpark, naast de snelweg A16/E19. Het hotel heeft een eigen betaald parkeerterrein en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via metrostation Kralingse Zoom, op slechts 10 min. lopen van het hotel. ’.


Hogeschool Windesheim Zwolle

Afbeeldingsresultaat voor windesheim zwolle

De Hogeschool Windesheim in Zwolle is gelegen op een prima locatie met alle benodigdheden. Het is goed bereikbaar, heeft prima collegezalen, er is wifi is aanwezig en parkeren is gratis. Daarnaast komt u op deze onderwijsinstelling als vanzelf in de juiste mindset terecht (studeren, leren en kennis delen.


Avans Hogeschool Den Bosch

Afbeeldingsresultaat voor avans den bosch

De Avans Hogeschool biedt de zakelijke cursist tal van faciliteiten en mogelijkheden. Zo is de locatie in zijn geheel ingericht en afgestemd op ''leren''. Hierdoor zijn er goede collegezalen, een prima restaurant en een goede parkeergelegenheid. Daarnaast is de locatie (uiteraard) goed bereikbaar.


Fletcher Hotel Amsterdam

Afbeeldingsresultaat voor fletcher amsterdam

Welkom bij Fletcher Hotel Amsterdam. Het opvallende, futuristische hotel is centraal gelegen langs de A2 en A9 op slechts 15 minuten rijden vanaf Schiphol en is van alle gemakken voorzien. U zult zich gegarandeerd vermaken in het prachtige hotel.Inschrijven voor opleiding Download Brochure
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAContact
Introcursus Branding
10
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram