Over

NIBAA is een opleidingsinstituut gericht op brand management en merkstrategie en gevestigd te Utrecht. NIBAA leidt managers en executives op via diverse korte en langere merkopleidingen. NIBAA werkt met ervaren professionals, hoogleraren en vakdocenten. Lees meer.


Contact

Vragen? Neem hier contact op met uw studieadviseur. Heeft u vragen over een bepaald programma? Twijfelt u welke leergang het beste bij u past of heeft u een andere vraag op opmerking, neem dan direct contact met ons op. Uw studieadviseur beantwoord uw vragen graag. Lees meer.


Onze docenten

NIBAA werkt met ervaren professionals, hoogleraren en vakdocenten. Alle docenten zijn gespecialiseerd op het gebied van brand management, merkstrategie of digitale marketing. Doorgaans hebben zij zowel een sterke academische achtergrond als ruime praktijkervaring. Hierdoor is NIBAA in staat om state-of-the-art opleidingen aan te bieden waar u in de praktijk wat mee kunt. Een selectie van de docenten is hier weergegeven.


Proefcolleges

NIBAA organiseert zeer regelmatig proefcolleges over haar opleidingen voor geïnteresseerden. Deze proefcolleges worden zowel online aangeboden via een webinar als op locatie in Utrecht. Een mooie gelegenheid voor u om nader kennis met ons te maken en zodoende een beter beeld te vormen van onze opleidingen. Het deelnemen aan deze colleges is kosteloos. Voor meer informatie hierover, klik hier.


Onze alumni

NIBAA Institute heeft de afgelopen jaren diverse deelnemers van uiteenlopende bedrijven en instellingen mogen ontvangen tijdens haar opleidingen. Om u een idee te geven van het deelnemersveld is hier een selectie opgenomen. Na afronding van een opleiding, worden alumni en ambassadeurs actief op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en krijgen toegang tot opleidingen en events met korting. Lees meer.


Onze partners

NIBAA Institute werkt samen met een select aantal partners. Middels deze betrekkingen willen we een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied. We werken samen met verschillende belanghebbenden in het werkveld zoals brancheorganisaties, onderzoeksinstituten, innovatie-platforms, universiteiten en bedrijven. Lees meer.


Incompany

Op verzoek kunnen we een opleiding binnen één van onze kennisgebieden incompany aanbieden. Wij beschikken over een groot netwerk van docenten en professionals met specifieke kennis en ervaring. Samen met onze didactische kennis en ervaring is dat een garantie voor een succesvolle maatwerkopleiding. Hier is een overzicht opgenomen.


Kenniscentrum 

Hier vindt u de meest recente marketing- en merkliteratuur die onlangs verschenen is in de wetenschap. De artikelen en modellen zijn 'vertaald' in begrijpelijke en toegankelijke kennis zodanig dat het direct te gebruiken is in de praktijk. De verzameling geeft u nieuwe inzichten en meer houvast bij het bereiken van uw merk- en communicatiedoelstellingen. Lees meer.


Opleidingslocaties

NIBAA Institute bied haar opleidingen aan op inspirerende toplocaties in Nederland. Hieronder staan de door NIBAA gebruikte locaties weergegeven. Op alle locaties is er een restaurant aanwezig, is ruime parkeermogelijkheid, zijn er sfeervolle collegezalen en zijn de locaties prima te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.  Klik hier voor de locaties.


Inschrijven voor opleiding

Download Brochure

Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAContact
Introcursus Branding
10
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram