Image & Reputation Management

In het kort:

Prijs:

1,790.00

inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur
Duur:
10 colleges in 3 maanden
Reputatie Management
AmsterdamArnhemAssenBredaDen BoschEindhovenEmmenEnschedeGroningenLeeuwardenMaastrichtMiddelburgRotterdamUtrechtVenloZwolle

Het managen van je (online) reputatie is meer dan alleen het monitoren van negatieve berichten op social media of de zoekmachineresultaten schoonhouden van negatieve berichtgeving. Deze leergang verschaft u de noodzakelijke kennis, vaardigheden én inzichten om een goed reputatiebeleid voor uw merk op te zetten en uit te voeren. Vragen die centraal staan, zijn: Hoe ontwikkel je een goede reputatiestrategie en hoe rol je deze uit? Hoe manage je de (online) reputatie? Welke tools kun je gebruiken? Hoe ga je om met negatieve (online) berichtgeving over je merk? Hoe bouw je een gewenste reputatie op? Hoe kun je de perceptie en het verwachtingspatroon sturen?


Learnings 

De leergang Image & Reputation Management reikt u nieuwe inzichten en kennis aan. Leert u actief aan de hand van concrete praktijkcases het geleerde te implementeren en er direct mee aan de slag te gaan. Brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en brengt u nieuwe vaardigheden bij over de implementatie van reputatiebeleid. Leert u hoe u uw plannen daadwerkelijk geïmplementeerd kunt krijgen en laat u aan de hand van een bedrijfsbezoek zien hoe het eindresultaat eruit kan zien  van een succesvolle implementatie.


Onderwerpen van de opleiding

De leergang Image & Reputation Management bestaat uit de volgende vier blokken: Strategie, Branding & Positioneren (college een en twee). Online reputatiemanagement en social media, cases en opdrachten (college drie en vier).  Imago building, perceptie- en reputatiemanagement (college vijf en zes) – Bedrijfsbezoek (college zeven). Voor actuele data van de leergang, klik hier. Voor een nadere uiteenzetting van de colleges, kunt u contact met ons opnemen.


Voor wie is deze opleiding geschikt?

De leergang Image & Reputation Management is bedoeld voor (senior) marketeers, brand managers, communicatie managers, strategen, adviseurs, product managers, business developers, commercieel directeuren en/of managers  die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties. U beschikt over een aantal jaren werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau. U wilt uw huidige kennis verbreden en verdiepen en wilt deze graag toepassen in de praktijk.


Action learning

Tijdens de opleiding gaat u actief in groepen aan de slag op basis van diverse cases en opdrachten. U werkt hierbij aan het opstellen van een reputatiestrategie voor bekende merken als Achmea of Ikea. U leert in groepen de theorie actief toe te passen en krijgt feedback van docenten die deze opdracht destijds zelf hebben geïmplementeerd bij hun opdrachtgever. Verder leert u enorm veel van uw mede-studiegenoten die vaak vanuit diverse functies, branches en achtergronden te maken hebben met dezelfde problematiek.


Docenten van de opleiding

Onze docenten zijn bedreven in vraagstukken op het gebied van image en reputation management. Onze docenten verzorgen vanuit zowel theorie als praktijk hun colleges. Alle docenten in de opleiding zijn ervaren professionals, hoogleraar en/of vakdocent. Voor een overzicht van het docentencorps, klik hier.


Locaties, data en kosten

Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle. De reguliere colleges worden verspreid over drie dagen gegeven van 15.00 uur tot 21.00 uur op een donderdag. Het collegegeld voor de leergang Image & Reputation Management € 1.790,- (ex-BTW). Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. Cateringkosten en eventuele verblijfkosten zijn hierin niet meegenomen. Voor actuele data van deze opleiding, klik hier.


Brochures, proefcolleges en aanmelden 

Via deze link kunt u zich inschrijven voor de praktijkopleiding Image & Reputation Management. Voor het volgen van een gratis online proefcollege, klikt u hier.

Gerelateerde opleidingen
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAContact
Introcursus Branding
10
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram