Branding & Customer Experience Management

In het kort:

Prijs:

1,790.00

inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur
Duur:
10 colleges in 3 maanden
Brand ManagementCustomer Management
AmsterdamArnhemAssenBredaDen BoschEindhovenEmmenEnschedeGroningenLeeuwardenMaastrichtMiddelburgRotterdamUtrechtVenloZwolle

Om de hedendaagse consument voor je te winnen is een consistente merkervaring nodig, ongeacht het kanaal. Door je te verplaatsen in het oriëntatie- en aankoopproces van je klant, dit goed te analyseren en je touchpoints hier op aan te passen, kun je het aankoopproces aanzienlijk verbeteren. Deze leergang helpt u bij het opzetten van een goede brand & customer experience strategie. De volgende vragen staan hierbij centraal: Hoe vertaal je insights uit de customer journey map naar de praktijk? Hoe geef je uitvoering aan de CEM-strategie? Hoe kun je de merkervaring in lijn brengen met de verwachtingen? Op welke wijze krijg je grip op de relevante KPI’s? Welke rol spelen multichannel en branding bij de totstandkoming van de customer experience?


Learnings 

De leergang Branding & Customer Experience Management reikt u nieuwe inzichten en kennis aan. Leert u actief aan de hand van concrete praktijkcases het geleerde te implementeren en er direct mee aan de slag te gaan. Brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en brengt u nieuwe vaardigheden bij over de implementatie van een content marketing strategie. Leert u hoe u uw plannen daadwerkelijk geïmplementeerd kunt krijgen en laat u aan de hand van een bedrijfsbezoek zien hoe het eindresultaat eruit kan zien  van een succesvolle implementatie.


Onderwerpen van de opleiding

De leergang Branding & Customer Experience Manage- ment bestaat uit de volgende vier blokken: Strategie, Branding & Positioneren (college een en twee). Online brand experience en social media, cases en opdrachten (college drie en vier).  Branding & customer experience management.  (college vijf en zes) – Bedrijfsbezoek (college zeven). De nadere uiteenzetting van de colleges, vindt u hier.


Voor wie is deze opleiding geschikt?

De leergang Branding & Customer Experience Management is bedoeld voor (senior) marketeers, brand managers, communicatie managers, strategen, adviseurs, product managers, business developers, commercieel directeuren en/of managers  die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties. U beschikt over een aantal jaren werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau. U wilt uw huidige kennis verbreden en verdiepen en wilt deze graag toepassen in de praktijk.


Action learning

Tijdens de opleiding gaat u actief in groepen aan de slag op basis van diverse cases en opdrachten. U werkt hierbij aan het opstellen van een brand & customer experience strategie voor bekende merken als Achmea of Ikea. U leert in groepen de theorie actief toe te passen en krijgt feedback van docenten die deze opdracht destijds zelf hebben geïmplementeerd bij hun opdrachtgever. Verder leert u enorm veel van uw mede-studiegenoten die vaak vanuit diverse functies, branches en achtergronden te maken hebben met dezelfde problematiek.


Docenten van de opleiding

Onze docenten zijn bedreven in vraagstukken op het gebied van branding en customer experience. Onze docenten verzorgen vanuit zowel theorie als praktijk hun colleges. Alle docenten in de opleiding zijn ervaren professionals, hoogleraar en/of vakdocent. Het overzicht van het docentencorps, vindt u hier.


Locaties, data en kosten

Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle. De reguliere colleges worden verspreid over drie dagen gegeven van 15.00 uur tot 21.00 uur op een donderdag. Het collegegeld voor de leergang Branding & Customer Experience Management € 1.790,- (ex-BTW). Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. Cateringkosten en eventuele verblijfkosten zijn hierin niet meegenomen. Voor actuele data van deze opleiding, kunt u hier klikken.


Brochures, proefcolleges en aanmelden 

Wilt u een brochure ontvangen van deze opleiding? Of heeft u vragen of wilt u alvast een voorlopige reservering maken, mail ons op emailadres: contact@nibaa.nl. Wilt u zich inschrijven voor de praktijkopleiding Branding & Customer Experience Management? Dat kan via deze link. Voor het volgen van een gratis online proefcollege, klikt u hier.

Gerelateerde opleidingen
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAContact
Introcursus Branding
10
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram