Brand Development & Innovation

In het kort:

Prijs:

1,790.00

inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur
Duur:
10 colleges in 3 maanden
Brand Management
AmsterdamArnhemAssenBredaDen BoschEindhovenEmmenEnschedeGroningenLeeuwardenMaastrichtMiddelburgRotterdamUtrechtVenloZwolle

‘Brand driven innovation’ levert inmiddels aantoonbaar meer op voor bedrijven, mits het goed geïmplementeerd wordt. Bedrijven zouden merkbeleid eigenlijk al in moeten zetten voordat men over gaat op productontwikkeling. Deze opleiding helpt u met de opzet van een goede brand innovation strategie. Daarnaast worden vragen beantwoord als: Hoe kan innovatie en productontwikkeling het merk verder helpen? Hoe kan het merk integraal mee worden genomen in het NPD-proces? Hoe verhoog ik de kansen op succesvolle ‘brand driven’ innovatie? Hoe kan ‘the cloud’ gebruikt worden in het brand development-proces?


Learnings 

De leergang Brand Development & Innovation reikt u nieuwe inzichten en kennis aan. Leert u actief aan de hand van concrete praktijkcases het geleerde te implementeren en er direct mee aan de slag te gaan. Brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en brengt u nieuwe vaardigheden bij over de implementatie van merkgedreven  innovatiebeleid. Leert u hoe u uw plannen daadwerkelijk geïmplementeerd kunt krijgen en laat u aan de hand van een bedrijfsbezoek zien hoe het eindresultaat eruit kan zien  van een succesvolle implementatie.


Onderwerpen van de opleiding

De opleiding Brand Development & Innovation bestaat uit de volgende vier blokken: Strategie, Branding & Positioneren (college een en twee). Co-creatie, crowdsourcing en social media, cases en opdrachten (college drie en vier).  Merkontwikkeling, product development en innovatie (college vijf en zes) – Bedrijfsbezoek (college zeven). De actuele data van de leergang kunt u hier bekijken. Voor een nadere uiteenzetting van de colleges, klik hier.


Voor wie is deze opleiding geschikt?

De opleiding Brand Development & Innovation is bedoeld voor (senior) marketeers, brand managers, communicatie managers, strategen, adviseurs, product managers, business developers, commercieel directeuren en/of managers  die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties. U beschikt over een aantal jaren werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau. U wilt uw huidige kennis verbreden en verdiepen en wilt deze graag toepassen in de praktijk.


Action learning

Tijdens de opleiding gaat u actief in groepen aan de slag op basis van diverse cases en opdrachten. U werkt hierbij aan het opstellen van een branding strategie voor bekende merken als Achmea of Ikea. U leert in groepen de theorie actief toe te passen en krijgt feedback van docenten die deze opdracht destijds zelf hebben geïmplementeerd bij hun opdrachtgever. Verder leert u enorm veel van uw mede-studiegenoten die vaak vanuit diverse functies, branches en achtergronden te maken hebben met dezelfde problematiek.


Docenten van de opleiding

Onze docenten zijn bedreven in vraagstukken op het gebied van brand development en innovatie. Onze docenten verzorgen vanuit zowel theorie als praktijk hun colleges. Alle docenten in de opleiding zijn ervaren professionals, hoogleraar en/of vakdocent. Een overzicht van het docentencorps kunt u hier bekijken.


Locaties, data en kosten

Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle. De reguliere colleges worden verspreid over drie dagen gegeven van 15.00 uur tot 21.00 uur op een donderdag. Het collegegeld voor de leergang Brand Development & Innovation € 1.790,- (ex-BTW). Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. Cateringkosten en eventuele verblijfkosten zijn hierin niet meegenomen. De actuele data van deze opleiding kunt u hier bekijken.


Brochures, proefcolleges en aanmelden 

Wilt u een brochure ontvangen van deze opleiding? Klik dan hier. Heeft u vragen of wilt u alvast een voorlopige reservering maken, mail ons op emailadres: contact@nibaa.nl. Wilt u zich inschrijven voor de praktijkopleiding Brand Development & Innovation? Dat kan via deze link. Voor het volgen van een gratis online proefcollege, klikt u hier.

Gerelateerde opleidingen
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAContact
Introcursus Branding
10
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram