Introductiecursus Brand Management

NIBAA Institute biedt u kosteloos een introductiecursus Brand Management aan. De training kent een minimale studiebelasting en bedoeld voor merk-, en marketingprofessionals. U ontvangt, na het invullen van uw gegevens, een PDF met daarop de cursusomschrijving, opdrachten en cases.


Inschrijven voor introductiecursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderwerpen

– Welke trends zijn er op het gebied van merkontwikkeling en branding.
– Hoe kan ik een merkstrategie formuleren in lijn met de bedrijfsstrategie?
– Hoe kan ik een herkenbare waardepropositie/ positionering ontwikkelen?
– Hoe kan ik ervoor zorgen dat het merk geborgd wordt in de organisatie?
– Hoe meet ik de effectiviteit van de branding- en/ of reputatiestrategie?


Starten met de introcursus 

Wilt u direct starten met deze (kosteloze) introcursus, meld u dan hier aan, vul uw gegevens in en ontvang de training direct als PDF in uw inbox. Indien u nog vragen heeft of onverhoopt ergens ”vastloopt” tijdens uw training, contact ons gerust. Onze docenten helpen u graag verder. U kunt ons te allen tijden bereiken via contact@nibaa.nl. Veel succes!   Meld u hier aan voor de introductiecursus !


Voor wie is deze cursus geschikt?

De introtraining Brand Management is bedoeld voor (senior) marketeers, brandmanagers, strategen, adviseurs, productmanagers, communicatiemanagers, business developers, commercieel directeuren en/ of managers  die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties. U beschikt over minimaal een aantal jaren werkervaring en u bezit HBO + werk- en denkniveau.


Docent van de cursus

De cursus is opgesteld door de kerndocent (Michiel Maandag) van de bijbehorende klassikale opleiding. Maandag is internationaal merkadviseur & coach. Tijdens het coachen en trainen van start-ups en kleine bedrijven realiseerde hij zich dat het ontwikkelen van merken waar mensen van houden voor start-ups geen onderwerp van gesprek is. Zijn doel is om dit te veranderen. Op basis van zijn ervaring in werken met wereldmerken heeft hij unieke en effectieve methodes ontwikkeld om winnende merken te creëren.


Cursusvorm en opzet

NIBAA biedt de training Brand Management gratis aan als zelfstudie. De training kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. U ontvangt, na het invullen van uw gegevens, een PDF in uw inbox met daarop de trainingsomschrijving, oefeningen, cases en een afsluitende toets.


Aanmelden voor introcursus

Wilt u beginnen met deze kosteloze training? Meld u dan hieronder aan. Heeft u vragen, mail ons op emailadres: contact@nibaa.nl. Onze docenten help u graag. Veel succes!


Inschrijven voor introductiecursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAContact
Introcursus Branding
10
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram